21997086

LANGAGER, 28 – 4000 ROSKILDE, DENMARK

FOLLOW US ON INSTAGRAM
Følg os på de sociale medier
Top

Daniel

Mit forløb hos SatisFit

I den periode jeg har trænet med SatisFit-programmer har jeg set væsentligt større fremskridt, end da jeg trænede uden instruktion.

Vi har haft et klart fokus på at tilpasse træningen så vi især støttede de områder hvor der kunne være nogle udfordringer. For mit vedkommende, har smidighed og mobilitet altid været problemområder, der har holdt mig fra at lave visse øvelser. I programmeringen er der taget højde for dette, så vi både planlægger uden om øvelser der er problematiske, samt inkluderer øvelser der er beregnet til at øge mobiliteten.

I træningen med Rasmus og SatisFit, har jeg lært en hel del om hvordan man planlægger et træningsprogram. Det er én ting at lave et program for klienten, men hos SatisFit får man også værktøjerne til på sigt selv at kunne lave sit eget træningsprogram, og lærer hvordan øvelser styrker forskellige muskelgrupper.

Rasmus er altid tilgængelig hvis man har spørgsmål til sit træningsprogram, og holder en til ilden!

Af disse grunde kan jeg varmt anbefale SatisFit, især hvis man, som jeg, er en begynder og har lidt svært ved at se hvordan man skal tage det næste skridt i sin træning.