ONLINE FORLØB

Et onlineforløb er for dig, som har brug for at få tilrettelagt træning og kost efter din hverdag.

– Det er til dig som har brug for at blive fulgt op på (stå til ansvar) i det omfang vi aftaler.

Et online forløb med Satisfit er ikke som de fleste andre, da vi skal mødes fysisk med mellemrum ( i visse perioder på skype eller facetime) , og ikke mindst inden vi går i gang, så vi får de bedste forudsætninger til at skabe en løsning, som passer bedst til din hverdag.

TRÆNINGSPROGRAM

Programmerne bliver skræddersyet ud fra, hvor dit niveau er fra start. Der bliver videolinket til de øvelser, som er nødvendige, således du er helt inde i materialet. Alt beskrives udførligt. Derudover er programmerne designet, således der er plads til at notere kilo og gentagelser. Dette sikrer, at man fra træning til træning løfter en lille smule mere (kendt som progressive overload) – en essentiel faktor inden for styrketræning, som mange ikke udnytter samt får standardiseret.

Træningsprogrammet kan køres som en online løsning, og følges op løbende.

KOSTPLAN

Lige som træningsprogrammerne bliver kostplanen tilpasset, så det passer til din hverdag samt dit ambitionsniveau. Det er ikke meningen at resten af livet skal leves efter en kostplan. Dog kan det være et godt værktøj i en periode.

Det er ikke i alle forløb vi anvendes kostplaner i traditionel forstand, det kommer an på målet med forløbet. Vores ambition er, at du får et indgående kendskab til kost, så denne tilpasses hverdagen med sociale arrangementer osv. og ikke omvendt.

En kostplan kan være et godt udgangspunkt for at lære, hvordan og hvor meget man skal spise ift. mængder osv. Derfra skal den optimalt set fases ud, og kun i perioder findes frem igen.

Hos Satisfit anvender vi ingen slankekure, men bruger de bedste principper, lige fra diætist verdenen over i den strenge bodybuilder kultur, til hverdagens udfordringer kørt igennem en stram mølle, hvor møllestenen er lang erfaring fra eget liv krydret med en omfattende uddannelse.

PRIS 999 KR PR. MDR I MINIMUM 4 MDR.

999 kr

ONLINE FORLØB MED MINIMUM 4 MÅNEDERS BINDING