Kristian

Udtalelse Kristian Haubjerg

– Erkendelse af at jeg ikke kunne klare opgaven alene var første og vigtigste skridt.

– Det at jeg var blevet så stor at det satte begrænsninger i hverdagen var en stor motivations faktor.

– Begrænsninger i form af at jeg ikke kunne bevæge mig med mine børn uden at være ved at dø af udmattelse fyldte meget negativt.

– Hvorfor Satisfit ? 

Det at vi startede med en samtale i mit eger hjem i kendte trygge rammer betød meget for mig.

Satisfit tager udgangspunkt i hvad jeg i forvejen spiste og ud fra dette fik jeg en kost og motionsplan som bare skulle følges.

Kostplanen var ikke svær at følge da det er mad jeg i forvejen kender og kan lide, det er blot tilberedt med meget færre kalorier og meget mindre mængder skal indtages. Der var forsat plads til et stykke chokolade en gang imellem 🙂

– Der er utrolig meget mindset i det at lave en hel livsstils omlægning – for det er hvad det var ….  det var ikke “bare” en slankekur for den er kortvarig hvor en livsstils omlægning er livs lang.

– En stor motivations faktor, da jeg kom igang med træningen, var at se hvordan min hvilepuls faldt. Ikke nok med at jeg tabte mig og fik det bedre og følte at man havde mere overskud, så gjorde det også godt for min sundhed – mit hjerte var ikke overbelastet på samme måde mere.

– At have en at skulle “stå til regnskab” for har også betydet noget for mig. Det giver lige det at man giver sig lidt mere for man skal fortælle en “fremmed” om man har nået sit mål.

– Min start vægt var 110 kg – mit Satisfit mål var 82 kg og mit eget mål var 85 kg. Jeg nåede de 82 kg på ca 6 mdr. i dag er min vægt på 85-86 kg. Jeg kan og vil ikke undvære min træning i dag for jeg ved at den gør godt for krop og sjæl og jeg er meget bevidst om at hvis man har været i byen, ferie m.m og indtage lidt for megen god mad, så kræver det mere motion og indtagelse af færre kalorier i perioden efter for at holde sin vægt.

– Til dig der også har svært ved at komme igang :

Overvej om du ikke kan undvære 1/2 time hver dag til motion ud af døgnets 24 timer.

– Ved at bruge den 1/2 time hver dag så får du det med garanti bedre i de andre 23,5 time 🙂

Before

After